Sosyal Medya

Snapchat Artık Mesaj Düzenleme İmkanı Sunacak

Snapchat, kullanıcıların merakla beklediği gönderilmiş mesajların düzenlenmesi özelliğini kısa süre içinde devreye sokmayı planlıyor.

Sosyal medya platformu Snapchat, bir dizi yenilikle güncellenecek. Emoji tepkileri ve yapay zeka destekli hatırlatıcılar gibi yeni özellikler eklense de, gönderilmiş fakat henüz okunmamış mesajları düzenleyebilme imkanı özellikle dikkat çekiyor.

Bu yeni özellik, küçük hataları ve yazım yanlışlarını düzeltmek üzere belirli bir süre sınırı ile tasarlanmış. Gönderildikten sonraki ilk beş dakika içinde mesajlar düzenlenebilecek; ancak bu süre, mesaj okunduğunda daha da kısalabilir. Okunan mesajlar için düzenleme yapılamayacak. Bu özellik, bazı premium hizmetlerdeki benzer işlevsellikleri anımsatıyor.

Snapchat’e Farklı Özellikler de Sunacak

Snapchat’e eklenecek diğer yeniliklerden biri, geçen yıl tanıtılan yapay zeka destekli My AI sohbet robotu ile uyumlu yeni bir hatırlatıcı özelliği olacak. My AI, önemli tarihleri hatırlatma ve geri sayım zamanlayıcıları kurma gibi işlevler sunacak. Ayrıca, Snapchat, bitmoji avatarları için yapay zeka kullanarak yeni kostümler tasarlayacak ve 90’ların polaroid fotoğraf tarzında çekim yapmayı mümkün kılacak.

Bitmoji kullanmayanlar için, standart emojilerle tepki verme imkanı da sunulacak. Ayrıca kullanıcılar, arkadaşlarının harita üzerindeki yerlerine emoji ile tepki verebilecekler. Bu yenilikler yakında tüm kullanıcılara açılacak, ancak mesaj düzenleme özelliği yalnızca ücretli abonelere sunulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu